Атестація лікарів на категорію, атестація лікарів-спеціалістів


14. Дієтологія

1. "Організація дієтичного харчування"


1. Головою ради по лікувальному харчуванню в лікувально-профілактичних закладах є:
2. Яка форма в лікувально-профілактичному закладі є основною в організації лікувального харчування:
3. При складанні картотеки страв при перерахуванні номерів дієт треба врахувати:
4. Під вагою брутто розуміємо :
5. Вага брутто продукту - це вага:
6. По брутто підраховувати хімічний склад:
7. Норми відходів при холодній обробці продуктів величина:
8. При підраховуванні норми відходів при холодній обробці продуктів для лікарень, треба - звернутись до:
9. При холодній обробці норми відходів підраховують в:
10. Як правило вага брутто продуктів для санаторіїв у порівнянні з такою для лікарень:
11. Вага нетто продуктів - це:
12. По вазі нетто продукту хімічний склад підраховувати
13. В карточці-розкладці вказувати орієнтовну вартість страви
14. В карточці-розкладці технологію приготування страв вказувати:
15. На карточці-розкладці не ставить свій підпис:
16. Картотеку страв затверджує:
17. Картотека страв не повинна знаходитися у постійному користуванні у:
18. Семиденне загальне меню для всіх закладів лікувального профілю повинно бути:
19. В складанні "Даних про наявності хворих, що взяті на харчування" не приймають участі:
20. Готові страви видають в відділення по:
21. Харчування хворих при їх пересуванні з 12-ої години доби яка минула відпускається по:
22. До документів, що не відображають стан здоров'я працівників харчоблоку, відносять:
23. Контроль за готовою їжею ведеться на харчоблоці по журналу:
24. До продуктів які особливо швидко псуються відносяться продукти, що не підлягають зберіганню без холоду, а максимальний термін зберігання при температурі не вище :
25. Термін реалізації продуктів які швидко псуються при збереженні температурного режиму зберігання не перевищує:
26. На харчоблок лікарні доставлено фарш натуральний 21.10. 07.00. В накладній підприємством - виробником кінцевий термін реалізації фаршу 21.10. 6.00. Дії персоналу харчоблоку /комірника, дієтсестри/:
27. При отриманні на харчоблоці некондиційних продуктів (овочі, м'ясо) при невідповідності відсотку відходів , при холодній обробці необхідно провести:
28. При контрольній холодній обробці не повинен бути присутнім:
29. При пробній холодній обробці необхідно скласти:
30. Новий відсоток відходів після проведеної холодної обробки варто віднести до:
31. При невідповідності виходу готових страв варто:
32. Кошти на С - вітамінізацію витрачаються по статті:
33. Головний лікар лікувально-профілактичного закладу:
34. Затверджуваний головним лікарем щоденно документ по організації лікувального харчування - це:
35. Зам. головного лікаря по АГЧ лікувально-профілактичного закладу контроль за використанням згідно призначенню бюджетних асигнувань:
36. Головний лікар лікувально-профілактичного закладу:
37. Замісник головного лікаря по АГЧ в складі Ради по лікувальному харчуванню:


Атестація  лікарів  проводиться   з   метою   підвищення
відповідальності  за ефективність і якість роботи,  раціональнішої
розстановки  кадрів   фахівців   з   урахуванням   їх  професійної
майстерності, досвіду та складності виконуваних робіт. Атестація є
важливою  формою   морального   та   матеріального   стимулювання,
спрямована  на  удосконалення діяльності закладів охорони здоров'я
щодо подальшого поліпшення надання медичної допомоги населенню.

Загружается, подождите...
Аттестация врачей. Тестовые вопросы и ответы.



© 2006–2007 Медицина та Охорона Здоров'я - Атестація Лікарів