Атестація лікарів на категорію, атестація лікарів-спеціалістів


11. Гігієна харчування

10. "Актуальнi питання радiацiйної гiгiєни"


1297. Що таке радiоактивнiсть?
1298. Чим обумовлена природна радiоактивнiсть харчових продуктiв?
1299. Основними одиницями вимiру радiоактивностi є:
1300. Укажiть методи визначення окремих радiонуклiдiв в харчових продуктах i продовольчiй сировинi:
1301. Участь санiтарного лiкаря з гiгiєни харчування в органiзацiї протирадiацiйних заходiв на харчових об'єктах полягає:
1302. Укажiть оптимальний вид технологiчної i кулiнарної обробки харчових продуктiв, спрямований на зменшення концентрацiї радiонуклiдiв:
1303. В якому молочному продуктi виявляється найменша кiлькiсть радiонуклiдiв пiсля їх обробки?


Атестація  лікарів  проводиться   з   метою   підвищення
відповідальності  за ефективність і якість роботи,  раціональнішої
розстановки  кадрів   фахівців   з   урахуванням   їх  професійної
майстерності, досвіду та складності виконуваних робіт. Атестація є
важливою  формою   морального   та   матеріального   стимулювання,
спрямована  на  удосконалення діяльності закладів охорони здоров'я
щодо подальшого поліпшення надання медичної допомоги населенню.

Загружается, подождите...
Аттестация врачей. Тестовые вопросы и ответы.



© 2006–2007 Медицина та Охорона Здоров'я - Атестація Лікарів